Hotelul de Gheata, Balea Lac obiective turistice.

Hotelul de Gheata, Obiective Turistice, din zona Balea Lac, obiective turistice, unitati de cazare, restaurante, galerie foto localizare Balea Lac.

Hotelul de Gheata

Hotelul de Gheata

Anual Balea Lac in sezonul de iarna functioneaza ca un magnet pentru iubitorii sporturilor de iarna, dar si turistii simplii care isi doresc sa petreaca noaptea dintre ani in muntii Fagaras la cea mai mare cota din Romania.

Datorita vremii vitrege organizatorii construiesc Hotelul si Biserica de Gheata din Balea Lac.

Hotelul de Gheata pune la dispozitie un tur intreg cu 8 lei de persoana sau puteti cina in restaurantul acestuia. Noaptea cei mai buni dj vin pentru a intretine o atmosfera speciala transformand hotelul intr-un club de noapte.

Organizatorii va pun la dispozitie si cateva camere pe care le puteti inchiria cu 150 lei de persoana.

Telefon: 0724.302.586 (initiator proiect)

Varful Moldoveanu

Varful Moldoveanu Varful Moldoveanu este este cel mai inalt varf muntos din Romania, situat in masivul Fagaras, Carpatii Meridionali. Altitudinea sa este de 2544 de metri, iar datorita crestelor inalte din jurul ... citeste tot articolul

Muntii Fagaras

Muntii Fagaras Muntii Fagarasului este un masiv muntos care face parte din Carpatii Meridionali, in care se afla cel mai inalt varf montan din Romania, varful Moldoveanu. citeste tot articolul

Transfagarasan

Publicitate pe site

 

Articole publicitare