Hotelul de Gheata, Balea Lac obiective turistice.

Hotelul de Gheata, Obiective Turistice, din zona Balea Lac, obiective turistice, unitati de cazare, restaurante, galerie foto localizare Balea Lac.

Hotelul de Gheata

Hotelul de Gheata

Anual Balea Lac in sezonul de iarna functioneaza ca un magnet pentru iubitorii sporturilor de iarna, dar si turistii simplii care isi doresc sa petreaca noaptea dintre ani in muntii Fagaras la cea mai mare cota din Romania.

Datorita vremii vitrege organizatorii construiesc Hotelul si Biserica de Gheata din Balea Lac.

Hotelul de Gheata pune la dispozitie un tur intreg cu 8 lei de persoana sau puteti cina in restaurantul acestuia. Noaptea cei mai buni dj vin pentru a intretine o atmosfera speciala transformand hotelul intr-un club de noapte.

Organizatorii va pun la dispozitie si cateva camere pe care le puteti inchiria cu 150 lei de persoana.

Telefon: 0724.302.586 (initiator proiect)

Transfagarasan

Transfagarasan Transfagarasanul denumit drumul printre nori este cea ami importanta sosea din Romania, dar si una dintre cele mai spectaculoase din Europa. Soseaua Transfagarasan a fost construita intre anii 1970 - 1974 ... citeste tot articolul

Lacul Capra

Lacul Capra Lacul Capra este un lac glaciar situtat in muntii Fagaras la o altitudine de 2241m. Lacul ca pozitie este in apropiere de Balea, traseul montan pe care trebuie sa-l urmati... citeste tot articolul

Transfagarasan

Publicitate pe site

 

Articole publicitare